Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική μόνιμη θεραπεία για αφαίρεση λίπους, σμίλευση του σώματος, ανανέωσης και αντιγήρανσης του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία είναι ασφαλής για το πρόσωπο;

Η μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική θεραπεία για την αναζωογόνηση του δέρματος, η οποία στοχεύει στις προβληματικές περιοχές του προσώπου και του σώματος. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Μετά τη μεσοθεραπεία βελτιώνεται η ύπαρξη των ρυτίδων;

Η μεσοθεραπεία βελτιώνει άμεσα τη θαμπάδα και την κούραση της επιδερμίδας και τις λεπτές ρυτίδες και επίσης, την κυκλοφορία του αίματος βοηθώντας το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες.

Πόσους πόντους μπορεί κάποιος να χάσει με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας;

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί μικρό – βελόνες βιταμινών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος ώστε να μεταφέρει θρεπτικές ουσίες σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Πολλά άτομα χάνουν 2 – 5 πόντους σε κάθε συνεδρία.

Η μεσοθεραπεία βοηθάει στη μείωση της ακμής;

Η μεσοθεραπεία βοηθάει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος και κατ’ επέκταση της ακμής. Επιπλέον, συμβάλλει στη διέγερση νέων κυττάρων και στην απομάκρυνση των νεκρών κάνοντας το δέρμα να δείχνει νεανικό και λαμπερό.

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη μεσοθεραπεία;

Μετά τη μεσοθεραπεία πρέπει να αποφεύγεται η έντονη άσκηση για 24 ώρες, η έκθεση στον ήλιο ή στη ζέστη για 72 ώρες και η κατανάλωση αλκοόλ ή αλμυρών με σκοπό την αποφυγή της υπερβολικής εφίδρωσης.

Categories: ΠΡΟΣΩΠΟ

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *