Made by 💀 Bit Elite

Αποτρίχωση σε γυναικείο σώμα στα κέντρα DiBeauty face and body, εξασφαλίζοντας λεία και απαλή επιδερμίδα με διαρκή αποτελέσματα.


ΑρχικήΘεραπείεςΑποτρίχωση / Αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη

Λειζερ Αλεξανδρίτη

Nο.1 τεχνολογία στην αποτρίχωση

Λίγα λόγια για την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι το πιο γρήγορο, πρωτοπόρο και ασφαλές μηχάνημα αποτρίχωσης και είναι η ιδανική μέθοδος για όσους επιθυμούν την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας και κατ’ επέκταση την απόκτηση λείας επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για τις μεγαλύτερες περιοχές του σώματος (στήθος, πλάτη, πόδια κτλ.) αλλά και για το πρόσωπο. Μία συσκευή λέιζερ αποτελείται από έναν κρύσταλλο ρουμπινιού, ο οποίος είναι τυλιγμένος γύρω από έναν σωλήνα φωτός που αναβοσβήνει στιγμιαία. Αυτή η δέσμη φωτός απορροφάται από τη μελανίνη, στο θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει καίγοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα τριχοθυλάκια. Έτσι το φως του λέιζερ μετατρέπεται σε θερμότητα. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της θεραπείας με λέιζερ αποτρίχωσης, μια συσκευή ειδικά ενσωματωμένη στο μηχάνημα «παγώνει» την περιοχή για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου με στόχο την προστασία του μαυρισμένου δέρματος ή των σκούρων τύπων δέρματος. Διαθέτει μεγαλύτερο μήκος κύματος από άλλα μηχανήματα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μία ευρεία γκάμα τύπων δέρματος, από ανοιχτόχρωμες μέχρι σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

Κατηγορίες Λέιζερ Αποτρίχωσης

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες λέιζερ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας: Το λέιζερ Αλεξανδρίτη (Alexandrite) που εκπέμπει στα 755 nm, το διοδικό (Diode) που εκπέμπει στα 805 nm και το ND- Yag laser το οποίο εκπέμπει στα 1064nm και απευθύνεται σε πιο σκούρες επιδερμίδες. Είναι γεγονός ότι το λέιζερ Αλεξανδρίτη, υπερτερεί σε σχέση με τις άλλες μεθόδους τόσο σε θέμα ασφάλειας όσο και αποτελεσματικότητας. Η συγκεκριμένη μέθοδος στοχεύει τη χρωστική ουσία των τριχοθυλακίων και κατά αυτόν τον τρόπο, καταστρέφει το θύλακα της τρίχας χωρίς ωστόσο να προκαλεί βλάβη στο περιβάλλον δέρμα. Το φως που παράγει το λέιζερ, απορροφάται από τη μελανίνη και έτσι σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί σε αντίθεση με άλλες μεθόδους λέιζερ, οι οποίες απλώς θα μειώσουν την ανάπτυξη της τρίχας.

Πλεονεκτήμα αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη

 • Το βάθος στο οποίο στοχεύει το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι ίδιο με αυτό του θύλακα της τρίχας, γεγονός που το καθιστά πιο αποτελεσματικό στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
 • Επιπροσθέτως, μπορεί να ‘στοχεύει’ μεγαλύτερες περιοχές του σώματος από αυτές των υπόλοιπων κατηγοριών λέιζερ.
 • Είναι ασφαλές, άμεσο και αποτελεσματικό ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές.
 • Είναι λιγότερο επώδυνη διαδικασία συγκριτικά με άλλες μεθόδους λέιζερ.
 • Είναι μια πολύ ασφαλής θεραπεία, με ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό επιπλοκών. Η πιο αξιοσημείωτη αντίδραση είναι ο αναμενόμενος ερεθισμός της περιοχής ή ένα πολύ ελαφρύ πρήξιμο, το οποίο υποχωρεί όμως μέσα σε λίγες ώρες.

Βασικές πληροφορίες για την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Χρόνος θεραπείας αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη : 5 λεπτά έως 1 ώρα (εξαρτάται από τη θεραπευθείσα περιοχή)

Διάρκεια αποτελέσματος : Μόνιμη λύση

Προτεινόμενος αριθμός συνεδριών : 4-8 συνεδρίες

Επίπεδο πόνου : Ανώδυνη διαδικασία

Κόστος συνεδρίας : από 15€ μέχρι 140€

Αποτέλεσμα : Εμφανή από την πρώτη συνεδρία

Αποθεραπεία : Μηδενική αποθεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες

Διαδικασία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη

Αρχικά οι τρίχες του προσώπου ή του σώματος θα πρέπει να είναι σε μήκος τουλάχιστον 2-4 χιλιοστά ώστε το λέιζερ να μπορέσει να τις ‘εντοπίσει’ και στη συνέχεια, να τις εξαφανίσει.

Σχεδιάζονται οι επικείμενες θεραπευθείσες περιοχές με ένα λευκό μολύβι.

Αν και δεν πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία, σε ευαίσθητες (μπικίνι) εφαρμόζεται ειδική αναισθητική κρέμα.

Μετά τη αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη, εφαρμόζεται ειδική αναπλαστική κρέμα.

Προγραμματίζεται η επόμενη επαναληπτική συνεδρία, η οποία είναι σημαντική για τη βελτίωση του αποτελέσματος (υπολογίζουμε μετά από ένα μηνα).

Περιοχές του σώματος όπου εφαρμόζεται το λέιζερ Αλεξανδρίτη

Διάγραμμα σημείων σώματος που εφαρμόζεται το laser Alexandrite από το Dibeauty, περιλαμβάνοντας εικονογράμματα για περιοχές όπως τα πόδια, οι μασχάλες, η περιοχή του μπικίνι, η πλάτη, η κοιλιά και το πρόσωπο, υποδεικνύοντας την ευρεία εφαρμογή της τεχνολογίας για αποτελεσματική και μακροχρόνια αποτρίχωση.

Οδηγίες πριν από την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη

 • Ξυρίστε την περιοχή δύο με τρεις ημέρες πριν από την πρώτη συνεδρία σας.

 • Αποφύγετε οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης (κερί, κρέμα, ηλεκτρικές συσκευές, μέθοδος βελόνας, κλωστής ή ακόμα και το τσιμπιδάκι).

 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τη θεραπεία, καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης εγκαύματος.

 • Μην χρησιμοποιήσετε ξανθιστικές τεχνικές.

 • Μην πραγματοποιήσετε θεραπείες με προϊόντα που ερεθίζουν το δέρμα (οξέα ή ρετινόλη) ή θεραπευτικές μεθόδους όπως λέιζερ, χημικό πίλινγκ, δερμοαπόξεση ή microneedling για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων πριν τη θεραπεία με λέιζερ αποτρίχωσης.

Οδηγίες μετά από την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη

 • Αν εκδηλωθεί ερεθισμός στην περιοχή μετά το λέιζερ αποτρίχωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ενυδατική κρέμα ή ακόμα και κρύα επιθέματα ώστε να ανακουφιστείτε. Αποφύγετε το ζεστό ντους ή τη σάουνα για τουλάχιστον 24 ώρες. Μην εκτίθεστε στον ήλιο τις πρώτες 48 ώρες. Αποφύγετε το μπάνιο σε πισίνα για 1-2 ημέρες. Σε ό, τι αφορά το πρόσωπο, μόλις υποχωρήσει ο ερεθισμός, επιτρέπεται κανονικά η χρήση του μακιγιάζ.

Συχνές ερωτήσεις για την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη
 • Είναι μόνιμη η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

  Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί καίγοντας τα τριχοθυλάκια με σκοπό την αποφυγή εμφάνισης της τριχοφυΐας. Είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας και την απόκτηση λείας επιδερμίδας.

 • Πώς λειτουργεί;

  Το μηχάνημα με λέιζερ αποτρίχωσης εκπέμπει υψηλά συγκεντρωμένο φως στα χρωστικά κύτταρα που βρίσκονται στο θύλακα της τρίχας. Έτσι, καθώς η χρωστική ουσία στους θύλακες απορροφά το φως, οι τρίχες καταστρέφονται.

 • Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

  Η απάντηση βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου αλλά οι περισσότεροι ολοκληρώνουν τη θεραπεία μέσα σε 6 – 8 συνεδρίες. Η γρήγορη αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται το λέιζερ, το χρώμα της τρίχας και της επιδερμίδας.

 • Υπάρχει κάποια ενόχληση κατά τη διαδικασία της θεραπείας;

  Όχι! Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία με απόλυτη ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί πως το λέιζερ Αλεξανδρίτη περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα ψύξης που αποτρέπει την επίδραση της θερμότητας που παράγεται λόγω του λέιζερ. Επομένως, η θεραπεία καθίσταται πιο άνετη και ανεκτή από τον ασθενή, ο οποίος δε νιώθει την αίσθηση του καψίματος στο δέρμα του, κάτι που συναντούμε αρκετά συχνά στις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης με λέιζερ.

 • Μπορώ να ξυριστώ μετά τη θεραπεία με λέιζερ;

  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον δεν υπάρχει ερεθισμός στο δέρμα. Επιπλέον, το ξύρισμα πριν το λέιζερ δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

 • Υπάρχει αισθητή διαφορά μετά την πρώτη συνεδρία;

  Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Η ανάπτυξη της τρίχας θα είναι όλο και λιγότερη, λεπτότερη και πιο αδύνατη. Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και οι πόροι θα γίνουν λιγότερο ορατοί μετά από κάθε συνεδρία.

 • Υπάρχουν περιορισμοί στην αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

  Το χρώμα των μαλλιών και ο τύπος δέρματος επηρεάζουν την επιτυχία της θεραπείας με λέιζερ αποτρίχωσης. Για τη μέθοδο αυτή θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι επιλέγουμε έναν ιατρό ή έναν ειδικό αισθητικό, ο οποίος είναι πιστοποιημένος και έχει μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία με λέιζερ αποτρίχωσης. Όταν προχωρήσουμε με τη μέθοδο αυτή, ο ειδικός θα μας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την προετοιμασία πριν το λέιζερ αποτρίχωσης, όπως την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Τέλος, πρέπει να αποφύγουμε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, καθώς μπορεί να διαταράξουν το θύλακα της τρίχας για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία.

 • Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

  Τις πρώτες μέρες θα πρέπει να αποφευχθεί το τρίψιμο στη θεραπευθείσα περιοχή και η εφαρμογή ισχυρών λειαντικών καθαριστικών προϊόντων για την επιδερμίδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να προστατεύεται η περιοχή από την έκθεση στον ήλιο ώστε να αποφευχθεί η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.

 • Είναι ασφαλής η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

  Το λέιζερ Αλεξανδρίτης είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για τις ανοιχτές όσο και για τις σκούρες επιδερμίδες.

 • Ποια είναι όμως η ιδανική εποχή ώστε να ξεκινήσουμε την παρούσα θεραπεία;

  Το φθινόπωρο αποτελεί την πιο κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσουμε τις συνεδρίες για λέιζερ αποτρίχωση Αλεξανδρίτη.

Σύγκριση μεθόδων αποτρίχωσης

Ξυραφάκι: Η πιο βολική, και οικονομική αλλά προσωρινή λύση, είναι το ξύρισμα. Το μόνο που χρειαζόμαστε προφανώς είναι μια κρέμα ξυρίσματος και ένα ξυράφι της επιλογής μας. Ωστόσο, απαιτεί περισσότερη συντήρηση από άλλες επιλογές, καθώς διαρκεί το λιγότερο χρόνο.

Το ξύρισμα ευαίσθητων περιοχών, όπως στη γραμμή του μπικίνι ή στις μασχάλες, μπορεί να προκαλέσει επώδυνο ερεθισμό. Χρόνος διάρκειας αποτελέσματος: 2-3 ημέρες.

Κερί: Η συγκεκριμένη αποτρίχωση αφαιρεί εντελώς τους θύλακες των τριχών μόνο με τη χρήση ζεστού κεριού πάνω σε λωρίδες ειδικού χαρτιού. Μετά την αποτρίχωση με κερί το δέρμα μας είναι πιο λείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι με το ξύρισμα. Επομένως, απαιτεί λιγότερη συντήρηση και παρατηρείται λιγότερος ερεθισμός στις ευαίσθητες περιοχές.

Παρόλα αυτά πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κερί είναι ένας επίπονος τρόπος αποτρίχωσης τον οποίο λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν. Χρόνος διάρκειας αποτελέσματος: 2-3 εβδομάδες.

Κρέμα Αποτρίχωσης: Μια εύκολη επιλογή είναι η κρέμα αποτρίχωσης, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα απομακρύνουν τις τρίχες επειδή περιέχουν χημικές ουσίες που διασπούν τους δισουλφιδικούς δεσμούς της τρίχας, αποδυναμώνοντάς τες τόσο πολύ που μπορούμε να σκουπίσουμε ή να ξεπλύνουμε τις τρίχες από το δέρμα μας.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανησυχία με αυτές τις θεραπείες είναι ότι η εφαρμογή χημικών ουσιών στο δέρμα μας μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό, ειδικά όταν αφεθεί περισσότερο από τον προτεινόμενο χρόνο. Χρόνος διάρκειας αποτελέσματος: 2-7 ημέρες.

Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη: Είναι η πιο διάσημη, αγαπητή, αποτελεσματική και κυρίως, μόνιμη αισθητική διαδικασία για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Όλες οι άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης προσφέρουν μόνον προσωρινά αποτελέσματα με επαναλαμβανόμενο κόστος για εμάς. Τα αποτελέσματα μέσω του λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι εμφανή ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Η ανάπτυξη της τρίχας θα είναι όλο και λιγότερη, λεπτότερη και πιο αδύνατη.

Η επιδερμίδα θα γίνει πιο λεία και οι πόροι θα γίνουν λιγότερο ορατοί μετά από κάθε συνεδρία. Χρόνος διάρκειας αποτελέσματος: για πάντα!

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΔΙΚΟΥ ΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΤΟ ΛΕΪΖΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Λέιζερ Αλεξανδρίτη

 • Το λέιζερ Αλεξανδρίτη προσφέρει εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
 • Ενδέχεται να προκαλέσει μια άκρως ανεκτή δυσφορία.
 • Το λέιζερ Αλεξανδρίτη έχει ένα μικρότερο μήκος κύματος και αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα σε ανοιχτόχρωμα δέρματα. Αναμφισβήτητα, η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι ιδανική σε άτομα που καίγονται εύκολα όταν μαυρίζουν από τον ήλιο.

Διοδικό Λέιζερ

 • Το διοδικό λέιζερ μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα με ελαφρώς πιο σκουρόχρωμο δέρμα
 • Προκαλεί περισσότερο πόνο
 • Χρησιμοποιεί ένα μεγαλύτερο μήκος κύματος που έχει ως αποτέλεσμα μια βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα. Τα μεγαλύτερα μήκη κύματος λέιζερ αποτρέπουν τη βλάβη του δέρματος σε ασθενείς με πιο σκούρο δέρμα, για αυτό στα πιο σκουρόχρωμα δέρματα χρησιμοποιούμε το λέιζερ ND:YAG.

Μύθοι και Αλήθειες

Μύθος
Οι συσκευές αποτρίχωσης στο σπίτι είναι εξίσου αποτελεσματικές με το λέιζερ Αλεξανδρίτη.

Αλήθεια
Οι συσκευές αποτρίχωσης στο σπίτι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με το λέιζερ Αλεξανδρίτη. Δεν είναι απόλυτα ασφαλείς και μπορούν να προκαλέσουν στο δέρμα ερεθισμούς μέχρι και εγκαύματα. Ουσιαστικά αφαιρούν τις τρίχες με τη μέθοδο της φωτόλυσης (IPL).

Επόμενο

Μύθος
Η θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι πολύ ακριβή.

Αλήθεια
Η τιμή μιας συνεδρίας λέιζερ αποτρίχωσης ξεκινάει από 15 ευρώ και υπολογίζετε περίπου 4 – 8 συνεδρίες κατά μέσο όρο για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ωστόσο, εάν συνυπολογίσετε το κόστος των κλασικών μεθόδων αποτρίχωσης (ξυραφάκια κτλ), αλλά και το κόστος αντιμετώπισης των ερεθισμών που προκύπτουν από αυτές (π.χ. θυλακίτιδα κ.α.), είναι σαφές ότι συνολικά υπερβαίνουν κατά πολύ το κόστος της λέιζερ αποτρίχωσης, καθώς πρόκειται για μεθόδους που απαιτούν συχνές επαναλήψεις εφ’ όρου ζωής.

Επόμενο

Μύθος
Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για τους άντρες.

Αλήθεια
Οι περισσότεροι άντρες, κυρίως στο παρελθόν, θεωρούσαν ταμπού το ξύρισμα ολόκληρου του σώματος. Παρόλα αυτά, μπορούμε να δούμε ότι πλέον πολλοί άντρες επιθυμούν να έχουν αποτριχωμένο σώμα, κυρίως για αισθητικούς λόγους. Έτσι, η διαδικασία αυτή δεν θα πρέπει να θεωρείται μόνο γυναικεία υπόθεση αλλά και ανδρική.

Επόμενο

Μύθος
Η θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ έχει παρενέργειες.

Αλήθεια
Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, καθώς η δέσμη φωτός εστιάζει μόνον στη τρίχα και όχι στο δέρμα. Το λέιζερ δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της θεραπείας ανάλογα με το φωτότυπο του κάθε δέρματος και την τριχοφυΐα κάθε ατόμου ξεχωριστά. Όταν η διαδικασία πραγματοποιείται από έμπειρο ιατρό, τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να προκληθούν παρενέργειες (π.χ. εγκαύματα στην περιοχή).

Επόμενο

Μύθος
Το καλοκαίρι δεν επιτρέπεται να υποβληθούμε σε θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ.

Αλήθεια
Με τα χρόνια, ο μύθος ότι οι θεραπείες με λέιζερ για το δέρμα δεν πρέπει να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών έχει γίνει κοινά αποδεκτός ως γεγονός. Είναι καιρός να καταρρίψουμε αυτόν το μύθο και να καταλάβουμε πραγματικά γιατί η θεραπεία με λέιζερ είναι ένα ασφαλές στοίχημα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί λοιπόν να πραγματοποιηθεί αλλά υπάρχουν μερικοί περιορισμοί που πρέπει να έχετε υπόψιν σας. Μία συχνή ερώτηση σχετίζεται με την ασφάλεια της έκθεσής μας στον ήλιο μετά τη θεραπεία. Για παράδειγμα το δέρμα δεν πρέπει να είναι κόκκινο και να έχει καεί από τον ήλιο και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αποφύγετε την έκθεση σε αυτόν για ένα χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία. Περιορίστε λοιπόν την άμεση έκθεση στον ήλιο δύο εβδομάδες μετά τη διαδικασία, καθώς το δέρμα σας είναι ακόμα ευαίσθητο στη θερμότητα. 

Οι παρατεταμένες ακτίνες UV που εκτίθενται σε ‘φρέσκια’ θεραπεία τρίχας με λέιζερ μπορεί να είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Γενικά, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα μπορείτε να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά από την άλλη κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο. Βέβαια ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τις βλάβες από τον ήλιο και την εμφάνιση λεπτών γραμμών είναι να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό με ελάχιστο SPF 30 σε καθημερινή βάση. Συμπερασματικά: Δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το χειμώνα για να κάνετε θεραπείες με λέιζερ στο δέρμα σας. Με τις σωστές προφυλάξεις και έναν έμπειρο ειδικό, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη των θεραπειών με λέιζερ αυτό το καλοκαίρι και να χαρείτε μια υγιή λάμψη για τους επόμενους μήνες. Όλα εξαρτώνται από την προστασία του δέρματός σας και την τήρηση των συμβουλών των ειδικών.

Επόμενο

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Πώς να σώσετε την αφυδατωμένη επιδερμίδα σας

Συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο «ξηρό δέρμα» ως γενική δήλωση για την επιδερμίδα που χρειάζεται κάποιο είδος υγρασίας, αλλά είναι αυτό επιστημονικά σωστό;
ΠΡΟΣΩΠΟ

Ρετινόλη: Σε ποια ηλικία μπορώ να τη ξεκινήσω;

Είτε είστε νέος στην περιποίηση του δέρματος είτε κάποιος που επισκέπτεται τον ιατρό του για θεραπεία, πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με τον όρο ρετινόλη.
ΠΡΟΣΩΠΟ

Πώς να εφαρμόσω σωστά την κρέμα ματιών;

Το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρά σας είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο από το υπόλοιπο πρόσωπό σας, και, ως εκ τούτου, εξαιρετικά εύθραυστο και λεπτό.
ΠΡΟΣΩΠΟ

Θεραπείες προσώπου για άμεση ανανέωση και λάμψη

Η περιποίηση του προσώπου σας σάς βοηθάει να αποκτήσετε πιο όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Αναζωογονεί και καθαρίζει το δέρμα σας που τελικά το κάνει πιο υγιές.
ΠΡΟΣΩΠΟ

Gryoglobe

Μια θεραπεία CryoGlobe συνδυάζει μια σειρά τεχνικών για να στοχεύσει στα σπυράκια, στην ερυθρότητα ή και στα προβλήματα γήρανσης.
ΣΩΜΑ

Aντίο κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα δεν είναι επιβλαβής για τη γενική υγεία σας. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε την εμφάνισής της μέσω ενός συνδυασμού άσκησης, διατροφής και θεραπειών.
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ

Πόδι της χήνας

Συνήθως ξεκινάει στα είκοσι χρόνια μας. Καθώς μεγαλώνουμε, μερικές λεπτές γραμμές και ρυτίδες αρχίζουν να σχηματίζονται κάτω από τα μάτια μας. Είναι απλώς ένα σημάδι ότι τα κύτταρα του δέρματός...
ΣΩΜΑ

Συσφιξη σωματος τωρα!

Μία πολύ συχνή ερώτηση που θέτει κυρίως το γυναικείο φύλο είναι η εξής: Πώς μπορώ να σφίξω το δέρμα στο σώμα μου; Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη σύσφιξή του, επειδή...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Μη επεμβατικό λιφτινγκ προσώπου

Τι είναι το μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου; Το μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου είναι μια διαδικασία για την προσωρινή ανανέωση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου σας. Δεν απαιτεί μεγάλες τομές...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Εφηβική ακμή

Σχεδόν όλοι οι έφηβοι παρουσιάζουν ακμή, η οποία ταλαιπωρεί ψυχικά και αισθητικά την πλειονότητά τους. Τα σπυράκια εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο, το λαιμό, την πλάτη, το στήθος και τους ώμους....
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ξανθές και λευκές τρίχες

Ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας του εμφανίζει ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη τριχοφυΐα. Αναμφισβήτητα, οι ξανθές και οι λευκές τρίχες είναι πιο ευαίσθητες από τις σκούρες. Έτσι επιλέγουμε...
ΑΝΤΡΑΣ

Οι άνδρες έχουν διαφορετικό τύπο δέρματος από τις γυναίκες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι τα δύο φύλα ενδεχομένως να έχουν διαφορετικό τύπο δέρματος και να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση; Με βάση εμπεριστατωμένες μελέτες, οι οποίες ερευνούν την επιδερμίδα και τις ανάγκες...
ΣΩΜΑ

Αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ

Τι είναι το λέιζερ για τατουάζ και πως λειτουργεί; Τα λέιζερ αφαιρούν τα τατουάζ διασπώντας τα χρώματα της χρωστικής με μια δέσμη φωτός υψηλής έντασης. Η μαύρη χρωστική ουσία του...
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ

Είσαι καλεσμένη σε γάμο-βάπτιση;

Τα στάδια θεραπείας που πρέπει να εφαρμόσουμε όταν είμαστε καλεσμένοι σε γάμο ή βάπτιση ώστε να φαινόμαστε εντυπωσιακές είναι τα εξής: Καθαρισμός προσώπου: το σημαντικότερο βήμα ώστε να φαινόμαστε λαμπερές...
ΣΩΜΑ

Κεφάλαιο ψωμάκια

Τα ψωμάκια αποτελούν το συνηθέστερο πρόβλημα που απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό γυναικών και αφορά σχεδόν όλες τις ηλικιακές ομάδες. Είναι ένα ‘βάρος’, το οποίο μπορεί να καταφέρει να μας ‘ρίξει’...
ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Άντρες και αποτρίχωση

Οι περισσότεροι άντρες, κυρίως στο παρελθόν, θεωρούσαν ταμπού το ξύρισμα ολόκληρου του σώματος. Παρόλα αυτά, μπορούμε να δούμε ότι πλέον πολλοί άντρες επιθυμούν να έχουν αποτριχωμένο σώμα, κυρίως για αισθητικούς...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Detox Skincare Routine

9 Σημαντικά βήματα καθημερινής ρουτίνας Το καλοκαίρι σε λίγο ολοκληρώνει τον κύκλο του και εμείς προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την καινούργια φθινοπωρινή σεζόν που σιγά σιγά ανατέλλει. Το πρώτο πράγμα λοιπόν...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Μαύροι Κύκλοι

Ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν, είναι η παρουσία μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Στο παρόν άρθρο θα εξηγήσουμε τις...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Skincare routine

Για ένα λαμπερό και καλά ενυδατωμένο πρόσωπο δεν αρκούν μόνον πολλές και ακριβές κρέμες κάτι, δηλαδή, που οι περισσότεροι πιστεύουν εδώ και πολλά χρόνια! Το μυστικό για τη διατήρηση ενός...
ΠΡΟΣΩΠΟ

Τύποι δέρματος

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τύπο δέρματος και για αυτόν το λόγο πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στη δική μας επιδερμίδα. Εάν χρησιμοποιήσουμε λανθασμένα και ακατάλληλα προϊόντα,...
{"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":"600","loop":"true","design":"design-1"}