• Απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος
  • Χάστε πόντους από κοιλιά, μέση, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα
  • Με την δύναμη του Κρύου !!!

3D Κρυολιπόλυση / Κρυογλυπτική από το Di Beauty face & body για την οριστική εξάλειψη του τοπικού & συσσωρευμένου πάχους, ανώδυνα, γρήγορα, οικονομικά !

Τι είναι η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια αναίμακτη μέθοδος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους η οποία χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη του λιπώδους ιστού και προκαλεί την απόπτωση ( φυσική ελεγχόμενη καταστροφή ) των λιποκυττάρων χωρίς να προκαλεί βλάβη στους υπόλοιπους ιστούς.

Τα φαγοκύτταρα αποδομούν τα λιποκύτταρα και τα λιπίδια που περιέχονται σε αυτά απελευθερώνονται αργά και αποβάλλονται με φυσιολογικό τρόπο διαμέσου της λέμφου.
Με αυτό τον τρόπο η κρυολιπόλυση κατορθώνει να εξαφανίσει το επίμονο τοπικό πάχος που δεν αντιμετωπίζεται με τη δίαιτα και την γυμναστική.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης στηρίζεται σε έρευνες που έχουν γίνει από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη υπό την επίβλεψη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

Πως και σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Η κεφαλή της κρυολιπόλυσης αξιοποιεί ένα προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την άσκηση μέτριας έντασης αναρρόφησης και ταυτόχρονα ελεγχόμενης ψύξης για 45-60 λεπτά σε θερμοκρασία από -4 εως -10 βαθμούς.

​Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης μπορεί να συνδυαστεί με λεμφικό μασάζ LPG για μέγιστα αποτελέσματα.

​Οι περιοχές που εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση είναι όπου εμφανίζεται συσσώρευση τοπικού πάχους.

Στην κοιλιά και στα μπράτσα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, εξαλείφει το περιττό λίπος και βοηθάει στην απώλεια πόντων.

Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), την κοιλιά, το πλάι της μέσης, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και γενικά στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Τι αποτελέσματα έχουμε & πόσες συνεδρίες χρειάζονται

Με την κρυολιπόλυση επιτυγχάνεται μείωση έως 35% του λιπώδους ιστού της θεραπευόμενης περιοχής.
Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και οριστικά.
Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή σε περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 1 – 3 μήνες.

Συνήθως απαιτούνται από 1-3 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος σε μεσοδιαστήματα των 1 – 2 μηνών.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί τη Νο1 θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους χωρίς χειρουργική επέμβαση που προσφέρει θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα, με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης.

Tα αποτελέσματα της 3D Cryolipolysis από το Di Beauty, είναι μόνιμα, αφού απαλλάσσεστε από τα λιποκύτταρα μια για πάντα.

Κορυφαία αποτελέσματα, με ασφάλεια και φροντίδα Di Beauty !

Πλεονεκτήματα:

  • Το τοπικό λίπος αφαιρείται χωρίς να προκαλείται τραυματισμός στην επιδερμίδα, στον περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα.
  • Το δέρμα προσαρμόζεται πιο εύκολα χωρίς να χαλαρώνει καθώς γίνεται σταδιακή αποβολή των λιποκυττάρων ( σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση και την απότομη απώλεια βάρους ).
  • Γίνεται μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων και όχι μόνο του όγκου του λίπους.
  • ​Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης είναι επιβεβαιωμένη από πολυάριθμες έρευνες και διαθέτει έγκριση του FDA.
  • Ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
  • Είναι ασφαλής, ατραυματική και ανώδυνη θεραπεία.