Τελευταία ακούς όλο και περισσότερο για αυτή την θεραπεία, αλλά κάτι σε κρατάει πίσω στο να την δοκιμάσεις; Επίτρεψέ μας τότε να σου την συστήσουμε, δίνοντάς σου 8 λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να έχεις ήδη κλείσει ένα ραντεβού στον χώρο μας.

  1. Η συγκεκριμένη μέθοδος θα καθαρίσει βαθιά και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου με την βοήθεια κεφαλών διαμαντιού, δίνοντας στο πρόσωπό σου λάμψη και φωτεινότητα.

  2. Θα σου προσφέρει απολέπιση και θα απομακρύνει επιφανειακά στρώματα του δέρματος, χωρίς να υπάρξει κανένα ίχνος τραυματισμού. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείς να συνεχίσεις τις δουλειές σου χωρίς ανησυχία.

  3. Δεν είναι καθόλου χρονοβόρα μέθοδος, αφού διαρκεί μόλις 15 με 20 λεπτά. Σίγουρα μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο κάποια μέρα ώστε να χαρίσεις στο δέρμα σου αυτήν την πολυτέλεια.

  4. Η θεραπεία μπορεί να γίνει από μια μόνο φορά έως όσες χρειάζεσαι εσύ, ανάλογα με το τι θέλεις να βελτιώσεις στο πρόσωπό σου, με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

  5. Ενδείκνυται για όποιο τύπο δέρματος κι αν έχεις, με μόνη διαφορά την ένταση της θεραπείας, χωρίς να υπάρξει καμία αλλοίωση του αποτελέσματος.

  6. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι απόλυτα κατάλληλη για σένα, ακόμα κι αν το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και αντιδραστικό με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

  7. Σημαντικός παράγοντας που θρέφει τον φόβο σου για αυτή την μέθοδο είναι ο πόνος. Εμείς σε διαβεβαιώνουμε ότι είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία, η οποία θα σου αφήσει μια αίσθηση αναζωογόνησης.

  8. Εκτός από το πρόσωπό σας, η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και στον λαιμό, στο μπούστο, στην πλάτη, αλλά και στα χέρια, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η κατάλληλη θεραπεία για σένα, αν αναζητάς την χαμένη λαμψη του προσώπου σου, καθώς και ένα δέρμα που δεν θα σταματάς να το αγγίζεις με κάθε ευκαιρία! Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε το ραντεβού σου στο 2118500800 ή ΕΔΩ και δώσε μας την ευκαιρία να κάνουμε το πρόσωπό σου πιο λαμπερό από ποτέ!

Categories: ΠΡΟΣΩΠΟ

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *