211 8500 800

Αρχική / Θεραπείες / Θεραπείες Προσώπου / Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντια

Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντια

Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της θεραπειας;

Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

Βελτίωση των λεπτών ρυτίδων

Τι ειναι η μικροδερμοαποξεση με διαμαντια;

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο που διαθέτει η Κοσμητολογία για την ανάπλαση και την ανανέωση της επιδερμίδας.

Πως δρα ?
Η εξωτερική κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας αφαιρείται αναίμακτα με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος που αποτελείται από ένα κύλινδρο με διαμάντια ο οποίος αναρροφά απαλά το δέρμα δημιουργώντας μια επιφάνεια απόξεσης η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας πού κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο.
Παράλληλα κινητοποιεί τους ινοβλάστες με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ προκαλεί υπεραιμία στην περιοχή λόγω του μικροτραυματισμού με αποτέλεσμα την ανάπλαση της επιδερμίδας.
Έτσι οι διασταλμένοι πόροι συρρικνώνονται, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνονται, οι ουλές ακμής μειώνονται, τα μαύρα στίγματα αφαιρούνται ενώ οι κηλίδες, οι δυσχρωμίες και οι πανάδες βελτιώνονται.

Που εφαρμόζεται ;

Η δερμοαπόξεση εφαρμόζεται συχνότερα στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ σε σημεία που θέλουμε να αναζωογονήσουμε και να αναπλάσουμε το δέρμα βελτιώνοντας την υφή του.

Πως γίνεται η θεραπεία ?
Η κεφαλή της συσκευής εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, ενώ ασκείται αρνητική πίεση μέσω μιας ειδικής αντλίας αναρρόφησης.
Στη συνέχεια η κεφαλή με τα διαμάντια σύρεται πάνω στο δέρμα προκαλώντας ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στην επιφάνειά του.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη χωρίς παρενέργειες. Παραμένει μια ήπια ερυθρότητα για λίγες ώρες και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητές μας.

Σε ποιούς απευθύνεται?
Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
Στις μικρότερες ηλικίες εφαρμόζεται συνήθως για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής και για τον καθαρισμό του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να απαλύνει ή και να προλάβει λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες αλλά και να αντιμετωπίσει δυσχρωμικές αλλοιώσεις όπως οι πανάδες.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται ;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή του σώματος και του προσώπου.
Στο πρόσωπο η θεραπεία διαρκεί 60 λεπτά .

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος του προβλήματος και κυμαίνεται από 4 έως 10 επαναλήψεις με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών μεταξύ τους.
Συνίσταται να επαναλαμβάνεται μια θεραπεία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες. Η συχνή επανάληψη της θεραπείας βοηθάει πολύ στο να ξανακερδηθεί ο χαμένος τόνος των ιστών και το δέρμα να αποκτήσει ζωντάνια, απαλότητα και λάμψη.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και θα βελτιώνονται όσο προχωρούν οι συνεδρίες.
Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον αριθμό των συνεδριών, το είδος του προβλήματος καθώς και την βαρύτητά του.

makeup
EL